Ανατροπή και... Απόλλων Πόντου ο Κόντσι!


Στον Απόλλωνα Πόντου θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Φαμπρίτσιο Κόντσι!

Μπορεί ο Φαμπρίτσιο Κόντσι να ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπως σας ενημερώσαμε στις αρχές του μήνα, τελικά όμως ο Αργεντίνος θα φορέσει τη φανέλα ενός άλλου Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, θα παίξει ως δανεικός μέχρι το φινάλε της περιόδου στον Απόλλωνα Πόντου, συνεχίζοντας έτσι να αγωνίζεται σε επίπεδο Superleague 2. Μάλιστα, θα συναντήσει στους ροσονέρι και έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, αφού και ο "Τσάγκα" έχει παραχωρηθεί στους Θεσσαλονικείς.

Σε ότι αφορά τον επονομαζόμενο και ως "Μέσι των φτωχών", ο 24χρονος εξτρέμ είχε δώσει τα χέρια με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μάλιστα είχε ενσωματωθεί στην ομάδα της Γ' Εθνικής, αλλά για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, οπότε ο Αργεντίνος αναζήτησε αλλού ποδοσφαιρική στέγη μέχρι το τέλος της σεζόν και τελικά υπέγραψε στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Κόντσι, ο οποίος ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2019, έπαιξε με το λιοντάρι στο στήθος σε 62 επίσημα ματς, έχοντας ως απολογισμό 13 γκολ και 20 ασίστ, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του τον περασμένο Απρίλιο τον άφησε αρκετά πίσω και δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στο "γεμάτο" φετινό ερυθρόλευκο ρόστερ.

Έτσι, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να καταφέρει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και το ερχόμενο καλοκαίρι να επανεξεταστεί η παρουσία του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμα...