Διαλέγει Πανσερραϊκό ο Στοΐλας!


Ο Πέτρος Στοΐλας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για να αναλάβει ως προπονητής της Κ19!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την στελέχωση της ομάδας ενόψει της συμμετοχής στη Superleague της σεζόν 2023-24.

Η πρώτη κατηγορία είναι πολύ απαιτητική και για το λόγο αυτό οι κινήσεις των ερυθρόλευκων είναι πολύ προσεκτικές σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Όπως μαθαίνουμε, τα "λιοντάρια" είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε μία πολύ δυνατή προσθήκη για τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ19. Οι διοικούντες είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πέτρο Στοΐλα, τον Σερραίο προπονητή που στο παρελθόν έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο της πρώτης ομάδας του Πανσερραϊκού.

Αρχικά στο φινάλε της σεζόν 2017-18 και ακολούθως στο πρώτο κομμάτι της περιόδου 2020-21, με συνολικό απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες σε σύνολο 16 επίσημων αγώνων.

Ο 41χρονος κόουτς, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, δεν έχει συμφωνήσει ακόμα, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μάλλον θα δώσει τα χέρια με τον Τάσο Καζία τις επόμενες μέρες. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης όμως, έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει στα χέρια του μια ακόμα πολύ καλή πρόταση την οποία μοιάζει έτοιμος να απορρίψει για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Όπως μαθαίνουμε από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από... Γιάννενα μεριά, ο ΠΑΣ του έχει καταθέσει πρόταση και μάλιστα δελεαστική για να αναλάβει βοηθός του Θανάση Στάικου στην πρώτη ομάδα των κυανόλευκων της Ηπείρου. 

Το γεγονός ότι πιθανότατα θα την απορρίψει για τα... μάτια του Πανσερραϊκού δείχνει πολλά και για τις δύο πλευρές.

Από τη μία, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δείχνει να εμπνέει εμπιστοσύνη σε έναν φιλόδοξο τεχνικό να επιστρέψει για δουλειά στον "λάκκο των λεόντων", ακόμα και σε επίπεδο δεύτερης ομάδας. 

Και από την άλλη, ο Πέτρος Στοΐλας φαίνεται πως δεν βλέπει την ομάδα του τόπου του καθαρά επαγγελματικά και την προτιμά από μια ομάδα με σταθερή παρουσία και παράδοση εδώ και πολλά χρόνια στη Superleague.

Εξάλλου, το γεγονός και μόνο ότι ο Σερραίος προπονητής ήταν μόνιμος "θαμώνας" στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών την περασμένη σεζόν, ακόμα και στα τηλεοπτικά ματς, ενισχύει την παραπάνω άποψη.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...