"Κλεισμένος ο Τομάς"


Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ματίας Τομάς έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό!

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Πανσερραϊκού στη Superleague 2, τα "λιοντάρια" επικεντρώνονται πλέον στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, μιας και η Superleague της περιόδου 2022-23 ξεκινάει σε δύο μήνες, οπότε μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά, έχουν γίνει ήδη επαφές με αρκετούς παίκτες και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, οι ερυθρόλευκοι έχουν "κλείσει" ήδη έναν παίκτη! Ο λόγος για τον Ματίας Τομάς, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό που ξεχώρισε τις δύο τελευταίες σεζόν στη Superleague 2 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο βραχύσωμος Ουρουγουανός κατέγραψε 16 γκολ και 18 ασίστ σε 60 συμμετοχές σε μια διετία με τον "Γηραιό" και σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, παίζοντας σε επίπεδο Superleague.

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, κάνουν την περίπτωση του να μοιάζει με... λουκούμι για τον Πανσερραϊκό της νέας σεζόν!


Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...