Προχωράνε τα έργα στον "λάκκο των λεόντων"!


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!

Αναφέραμε πολλές φορές ότι ένα από τα σημαντικά ζητήματα του Πανσερραϊκού για το καλοκαίρι που διανύουμε, πέρα από το θέμα του προπονητή και του ρόστερ της ομάδας, έχει να κάνει με το γήπεδο.

Μετά από πολλή υπομονή, όπως ήδη σας ενημερώσαμε, οι εργασίες ξεκίνησαν από το βόρειο πέταλο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και πλέον έχουν επεκταθεί και στο απέναντι πέταλο, αυτό δηλαδή που φιλοξενεί τους φανατικούς φίλους των "λιονταριών".

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, πλέον έχουν αφαιρεθεί όλα τα παλιά καθίσματα των δύο πετάλων, ενώ ξεκίνησαν και οι εργασίες στεγανοποίησης που απαιτούνται πριν τοποθετηθούν τα νέα καρεκλάκια.


Από εκεί και πέρα, έχουν ήδη αφαιρεθεί τα σίδερα από το μπροστινό μέρος των κερκίδων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη θέση τους θα τοποθετηθεί ειδικό πλέξιγκλας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα σημεία του γηπέδου, με τον χρόνο να πιέζει, αφού σε κάτι περισσότερο από 50 μέρες θα έχουμε τη... σέντρα της σεζόν 2023-24!


Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμα...