Με την πρώτη ομάδα ο Βασιλάκος!


Ο 14χρονος Σταύρος Βασιλάκος προπονήθηκε την Τρίτη με την πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού!

Μια έκπληξη περιελάμβανε η χθεσινή προπόνηση του Πανσερραϊκού, μιας και σε αυτήν συμμετείχε ο 14χρονος Σταύρος Βασιλάκος!

Ο νεαρός μπακ της ομάδας Κ15 των "λιονταριών" είχε την ευκαιρία να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή παρουσία του τη φετινή σεζόν. 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Σταύρος Βασιλάκος ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού Κ15 στο πρωτάθλημα της Superleague, αγωνιζόμενος στην ομάδα των Σάκη Αναστασιάδη και Άγγελου Κούτλα.

Γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 2008, ο αριστεροπόδαρος μπακ ξεκίνησε τη σεζόν ως εξτρέμ, αλλά από ένα σημείο και μετά μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ακαδημίας να θεωρούν ότι η συγκεκριμένη θέση του ταιριάζει περισσότερο.

Ταχυδυναμικός, με πολύ καλό αριστερό πόδι, ο νεαρός από τα Μέταλλα Σερρών έδειξε στη διάρκεια της περιόδου ότι έχει όλες τις προοπτικές να φτάσει στην πρώτη ομάδα αν δουλέψει σωστά τα επόμενα χρόνια.

Σε πρώτη φάση, έχει κερδίσει την... προαγωγή του στην Κ17, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν κατά την οποία αγωνίστηκε και στα 18 παιχνίδια του πρωταθλήματος Superleague Κ15, σκοράροντας έξι γκολ.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...