"Έκανε κρούση για Τζίμα ο Πανσερραϊκός"!


Ο Πανσερραϊκός φέρεται να θέλει να αποκτήσει τον Στέφανο Τζίμα ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ!

Την ώρα που βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό στη Superleague, οι φήμες για τις μεταγραφές των "λιονταριών" δίνουν και παίρνουν.

Οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα ανακοινώσουν κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή πριν οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή, αλλά είναι δεδομένο ότι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην αγορά ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη στελέχωση του ρόστερ.

Το τελευταίο σενάριο, το οποίο ακούστηκε στην εκπομπή "The show must go on" του Sport24, θέλει τον Πανσερραϊκό να ενδιαφέρεται να φέρει στις Σέρρες τον Στέφανο Τζίμα ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ και όπως αναφέρθηκε τα "λιοντάρια" έχουν ήδη κάνει κρούση για τον νεαρό.

Ο 17χρονος φορ, προερχόμενος από τα "σπλάχνα" του δικέφαλου, κατέγραψε την περασμένη σεζόν έξι συμμετοχές με την ομάδα του ΠΑΟΚ και μάλιστα έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, πετυχαίνοντας το μοναδικό του γκολ στο 6-0 επί του Ιωνικού.

Ίσως είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζει κανείς αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υπολογίζει για τους "μεγάλους" του ΠΑΟΚ ενόψει της σεζόν 2023-24, αλλά σε περίπτωση που δεν... χωράει στο ρόστερ του δικέφαλου, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να μεταπηδήσει στον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...