Έρχεται... διαζύγιο με Δερμιτζάκη!


Όλο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να συνεχιστεί η συνεργασία του Πανσερραϊκού με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Είναι αλήθεια πως έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα πρώτα... σύννεφα πάνω από τον Παύλο Δερμιτζάκη και το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο του Πανσερραϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από σεβασμό στην προσφορά του Καβαλιώτη κόουτς θεωρήσαμε καλύτερο να μην αναφερθούμε στο συγκεκριμένο θέμα όσο ακόμα η ομάδα είχε επίσημα ματς μπροστά της, αλλά τώρα που η σεζόν ολοκληρώθηκε δεν είναι πλέον... μυστικό να πούμε πως ο 53χρονος τεχνικός δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι των "λιονταριών".

Οι φήμες που αφορούν την αντικατάσταση του δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετό καιρό και από τη στιγμή που η πλευρά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν διαψεύδει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, θα πρόκειται πλέον για μεγάλη έκπληξη αν ο Καβαλιώτης παραμείνει στις Σέρρες. 

Φυσικά, η παρουσία του Δερμιτζάκη στους ερυθρόλευκους μόνο ως πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Superleague και τα κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία, μετρώντας 19 νίκες σε 27 επίσημα ματς.

Αυτό που όπως φαίνεται δεν άρεσε στους διοικούντες την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ήταν το θέαμα που προσέφερε η ομάδα, το οποίο στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά και το γεγονός πως παρότι ο Πανσερραϊκός είχε ένα πραγματικά πολυτελές ρόστερ για τα δεδομένα της Superleague 2, αυτό δε φάνηκε στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου κόντρα σε Ηρακλή, Λάρισα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αλλά ήδη η ποδοσφαιρική πιάτσα έχει αρχίσει να... βουίζει τόσο σε ότι έχει να κάνει με τον νέο προπονητή, όσο και για την επόμενη ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που θα είναι πιθανότατα ο Λεβαδειακός.

Όπως και να έχει, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και στις αρχές Ιουλίου ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη σεζόν 2023-24.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...