ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γεωργιάδης (2007-08)

Η εμφάνιση του σκόρερ Γιώργου Γεωργιάδη από τη φιέστα ανόδου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο φινάλε της σεζόν 2007-08!

Το ημερολόγιο σημάδευε την δεύτερη μέρα του Ιουνίου του 2008. Ήταν Δευτέρα, αλλά το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ήταν κατάμεστο, έχοντας φορέσει τα γιορτινά του για να πανηγυρίσουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του Πανσερραϊκού την επάνοδο της ομάδας στην Α΄Εθνική έπειτα από 16 χρόνια!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η υπέροχη πορεία των "λιονταριών" είχε ως αποτέλεσμα η άνοδος να "κλειδώσει" μία εβδομάδα νωρίτερα, στο 3-0 επί του Θρασύβουλου και απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο Πανσερραϊκός θα εξασφάλιζε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πράγματι, με τέρματα των Γιώργου Γεωργιάδη και Μπόζινταρ Τάντιτς οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 2-1 και τερμάτισαν στην κορυφή!

Παρότι σε όλη τη διάρκεια της περιόδου ο Πανσερραϊκός ντύθηκε από την Admiral, εκείνο το απόγευμα η ομάδα φόρεσε μία συλλεκτική, one off εμφάνιση της εταιρίας Puma. Ήταν μία κόκκινη φανέλα, κακής ποιότητας είναι η αλήθεια, η οποία στο μέρος του στήθους είχε τυπωμένο ένα κύπελλο και από κάτω τη φράση "CHAMPION 2007-08".

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Κάποια χρόνια αργότερα, είχα την τύχη να βρεθεί στα χέρια μου η συγκεκριμένη εμφάνιση και μάλιστα η φανέλα που φόρεσε σε εκείνο το ματς ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Γιώργος Γεωργιάδης, που τότε έπαιζε ακόμα με το 23 στην πλάτη.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2007-08
Παίκτης: Γιώργος Γεωργιάδης (2005-11, 155 συμμετοχές/27 γκολ)
Νούμερο: 23
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...