Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

Στο Παραλίμνιο ο Κόντσι!


Παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Φαμπρίτσιο Κόντσι!

Μετά τους Λιούμη, Γιανναράκη και Τσαγκαλίδη, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού παραχωρείται ως δανεικός σε άλλη ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Ο λόγος για τον Φαμπρίτσιο Κόντσι ο οποίος βέβαια θα παραμείνει κάτοικος Σερρών, αφού θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της περιόδου με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό τον περασμένο Απρίλιο και τη μεγάλη του αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, ο "Φάμπρι" δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στον φετινό Πανσερραϊκό, μιας και η ομάδα έχει πολλές ποιοτικές επιλογές στα άκρα της επίθεσης και προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, παραχωρήθηκε στην ομάδα του Παραλιμνίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο 24χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από τα "λιοντάρια" το 2019 και στην τριετία που ακολούθησε υπήρξε ένας από τους κορυφαίους της ομάδας, με σπουδαία συμβολή στο δημιουργικό κομμάτι, όντας ο πρώτος σε ασίστ παίκτης των ερυθρόλευκων για τρεις συνεχόμενες σεζόν!

Ο Αργεντίνος έπαιξε σε συνολικά 62 παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, σκοράροντας 13 φορές και μοιράζοντας 20 ασίστ στην πορεία της ομάδας από την Δ' Εθνική έως την Superleague 2.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ