Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Στέργιος Τσιμίκας (2015-16)

Η κόκκινη εμφάνιση του Στέργιου Τσιμίκα από την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Έπειτα από την λευκή φανέλα που φόρεσε ο Στέργιος Τσιμίκας στον Πανσερραϊκό της περιόδου 2015-16, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε και την κόκκινη εμφάνιση του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με το λιοντάρι στο στήθος τον Οκτώβριο του 2012, ο "Τσίμι" έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του ζωή με την ιστορική ομάδα των Σερρών. Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 που γράφονται αυτές οι σειρές, ο 26χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε 155 παιχνίδια, όντας έτσι ένας από τους πιο πιστούς παίκτες του Πανσερραϊκού τα τελευταία χρόνια.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Λογικό είναι λοιπόν αρκετές από τις φανέλες που έχει κατά καιρούς φορέσει με την αγαπημένη του ομάδα να κοσμούν το μουσείο μας. Όπως και η εμφάνιση που έχουμε παρουσιάσει ήδη, έτσι και αυτή που βλέπετε παραπάνω είναι από την σεζόν 2015-16, αποτελεί δηλαδή ένα από τα σχέδια της Saller, της γερμανικής εταιρίας που είχε επιμεληθεί τον ιματισμό των "λιονταριών" εκείνη τη χρονιά.

Εμφανισιακά, είναι ομορφότερη από την αντίστοιχη λευκή με τις λεπτές οριζόντιες ρίγες. Είναι σχεδόν μονόχρωμη, μιας και το κόκκινο "σπάει" μόνο στο κάτω μέρος και στην άκρη των μανικιών. Για όσους δεν το θυμούνται, είχαμε αναφερθεί και παλιότερα στο ίδιο σχέδιο, παρουσιάζοντας τη φανέλα του Φιλίπε Ντα Κόστα με το "10" στην πλάτη.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο Τσιμίκας τη σεζόν 2015-16 είχε επιλέξει το "18", αλλά μετά την φυγή του Πορτογάλου ήταν αυτός που φόρεσε το "10", όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο μας.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Στέργιος Τσιμίκας (2012-18 & 2019-σήμερα, 155 συμμετοχές/6 γκολ)
Νούμερο: 18
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.