"Ψάχνεται" για Γιαννιώτη ο Πανσερραϊκός!


Ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει πλησιάσει τον Σερραίο γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο... κακός χαμός γίνεται στα μεταγραφικά παρασκήνια όχι μόνο σε ότι αφορά τον Πανσερραϊκό, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague.

Είχαμε αναφερθεί τις προηγούμενες εβδομάδες στην περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος όμως δύσκολα θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Και να μείνει όμως, είναι πολύ... αλμυρός για τα οικονομικά δεδομένα των "λιονταριών".

Έτσι, ο Πανσερραϊκός "ψάχνεται" πλέον για άλλους τερματοφύλακες και σύμφωνα με το sdna.gr ένας εξ' αυτών είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Σερραίος που έφυγε το 2012 από τον Εθνικό Γαζώρου για τον Ολυμπιακό και προσφάτως έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. 

Ο 30χρονος είναι περίπτωση... λουκούμι για τα "λιοντάρια", αλλά έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Ακόμα και εντός συνόρων όμως, ο Πανσερραϊκός δεν... παίζει μόνος του. Υπάρχει και άλλη ομάδα της Superleague που βρίσκεται στο... κόλπο και αυτή είναι η Κηφισιά.

Θα αφήσει ο Σερραίος την πρωτεύουσα μετά από πολλά χρόνια εκεί για λογαριασμό της ομάδας της γενέτειράς του; Για να δούμε... 

Και αν όντως, όπως φαίνεται, ο Πανσερραϊκός "ψάχνεται" για βασικό τερματοφύλακα, τι θα γίνει με τους υπάρχοντες του ρόστερ; Τόσο σε ότι αφορά MVP Κατσίκα, όσο και τον σταθερότατο στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν Γιαννίκογλου, έχουμε περίπτωση συμβολαίου που λήγει.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμα...