Αρχηγός με "Α" κεφαλαίο!


Ράγισε καρδιές ο Τέλης Καρασαλίδης με τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε στο 2-1 επί της ΑΕΛ!

Οι τελευταίες μέρες ήρθαν να μας υπενθυμίσουν ότι το ποδόσφαιρο, το άθλημα που τόσο αγαπάμε, είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα πράγματα στη ζωή μας.

Ο ξαφνικός χαμός του Πέτρου Ασάζη σε ηλικία 28 ετών βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια του Πανσερραϊκού, όσο και την κοινωνία των Σερρών γενικότερα. Ένα παλικάρι που μέχρι πριν τρεις μέρες χόρευε και τραγουδούσε για την αγαπημένη του ομάδα στην κερκίδα, δεν είναι πια ανάμεσά μας και κανένα ματς, καμία νίκη δεν είναι πιο σημαντική από αυτό το γεγονός.

Παρόλα αυτά, σήμερα οι παίκτες του Πανσερραϊκού ήταν αναγκασμένοι να μπουν στο χορτάρι για να διεκδικήσουν τη νίκη σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Και ένας από αυτούς, ο Τέλης Καρασαλίδης, μας υπενθύμισε γιατί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι πρωτίστως ένας σπουδαίος άνθρωπος και ακολούθως ένας καλός αθλητής.

Ο κάπτεν των "λονταριών", Αρχηγός με "Α" κεφαλαίο, ράγισε καρδιές με τον πανηγυρισμό του στο γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην ΑΕΛ. Χρειάστηκε να περιμένει περισσότερα από δέκα χρόνια για να σκοράρει και πάλι με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, αλλά το έκανε την κατάλληλη στιγμή: σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, στο πρώτο ματς χωρίς τον Πέτρο Ασάζη στην κερκίδα, μπροστά στο πανό των οργανωμένων για τον αδικοχαμένο φίλαθλο της ομάδας!

Μόλις σκόραρε, έτρεξε για να πανηγυρίσει εκεί που έπρεπε το τέρμα που μόλις σημείωσε! Το γεγονός ότι έφυγε αμέσως προς το πανό, χωρίς να παρασυρθεί από την... τρέλα της στιγμής, αλλά και ο τρόπος που αφιέρωσε το γκολ στον Πέτρο, δείχνουν ότι το έκανε μέσα από την καρδιά του και δεν ήταν μία κίνηση για το "θεαθήναι".

Ήταν μια σπουδαία ενέργεια από τον έμπειρο αμυντικό που σίγουρα έκανε τον Πέτρο χαρούμενο εκεί ψηλά, ενώ φυσικά αποκόμισε και τα θετικά σχόλια της κερκίδας. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την κίνησή του, υπενθυμίζοντας παράλληλα τί είδους αθλητές θα πρέπει να έχουν ως πρότυπα τα μικρά παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Διότι μπορεί να είναι σπουδαίο το να είσαι καλός παίκτης για μερικά χρόνια, αλλά το να είσαι ένας καλός άνθρωπος για μια ζωή έχει ανεκτίμητη αξία!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον πανηγυρισμό του Τέλη Καρασαλίδη.

Διαβάστε ακόμα...