ΦΑΝΕΛΑ: Φιλίπε Ντα Κόστα (2015-16)

Το Panserraikos Blog σας παρουσιάζει την τελευταία φανέλα που φόρεσε ο Φιλίπε Ντα Κόστα ως παίκτης του Πανσερραϊκού!

Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε παρουσιάσει την εμφάνιση του Φιλίπε Ντα Κόστα από τη σεζόν 2011-12, τη φανέλα δηλαδή που φόρεσε ο Πορτογάλος στο πρώτο του πέρασμα από τις Σέρρες.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο τεχνίτης μέσος πραγματοποίησε ακόμα δύο θητείες στον "λάκκο των λεόντων", μία στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 και ακόμα μία την περίοδο 2015-16, πριν αποχαιρετήσει μία και καλή τους φίλους του Πανσερραϊκού που τόσο πολύ τον συμπάθησαν.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Το Panserraikos Blog έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στη συλλογή του την τελευταία φανέλα που φόρεσε ο Ντα Κόστα ως παίκτης των "λιονταριών", τον Μάιο του 2016. Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, στο οποίο η ομάδα μας συνετρίβη με το βαρύ 0-5, ο Πορτογάλος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, όταν το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η κόκκινη φανέλα της εταιρίας Saller, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και πολύ όμορφη, ήρθε στα χέρια μου από τον ίδιο τον παίκτη. Ήταν, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η τρίτη του θητεία στις Σέρρες, έχοντας μάλιστα φορέσει ισάριθμα διαφορετικά νούμερα στην πλάτη του: την πρώτη φορά φόρεσε το "8", τη δεύτερη το "88", ενώ στην τελευταία επέλεξε το "10"!

Σε ευχαριστώ φίλε μου για το ωραίο δώρο σου! Obrigado amigo!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Φιλίπε Ντα Κόστα (2011-12 & 2013 & 2015-16, 43 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 10
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...