ΦΑΝΕΛΑ: Στέργιος Τσιμίκας (2015-16)

Η φανέλα του Στέργιου Τσιμίκα, ενός ποδοσφαιριστή με πολυετή παρουσία στον Πανσερραϊκό στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Την περίοδο 2015-16 τα "λιοντάρια" αγωνίστηκαν στη Β' Εθνική, φορώντας για μία και μοναδική φορά στη μέχρι τώρα ιστορία τους εμφανίσεις της γερμανικής εταιρίας ένδυσης Saller. Από τις τρεις στολές που ετοιμάστηκαν για τα επίσημα ματς της σεζόν φορέθηκαν οι δύο και σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω τη λευκή.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Είναι μία λιτή φανέλα, όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με κύριο χαρακτηριστικό της αυτές τις λεπτές οριζόντιες κόκκινες ρίγες. Με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, επέστρεψε και ο ΟΠΑΠ ως χορηγός, αυτή τη φορά με το "Πάμε Στοίχημα".

Η εμφάνιση που κοσμεί τη συλλογή μου είναι αυτή του Στέργιου Τσιμίκα, ενός παίκτη που αναδείχτηκε μέσα από τον Πανσερραϊκό και έμμεινε στην ομάδα για αρκετά χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρας του. Όντας προηγουμένως μέλος της ομάδας Κ20 με την οποία έπαιξε σε 24 ματς (7 γκολ), προωθήθηκε το 2012 στην πρώτη ομάδα και παρέμεινε σε αυτή έως το 2018.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Αγωνίστηκε για έξι σεζόν στα "λιοντάρια", φτάνοντας σε πολύ μικρή ηλικία για τα ελληνικά δεδομένα τις 145 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε τέσσερα τέρματα και "σέρβιρε" άλλα τόσα. Μπορεί το φινάλε της συνεργασίας του με τον Πανσερραϊκό να ήταν άδοξο, υπήρξε όμως ένας παίκτης με πολύ σημαντική παρουσία στον ιστορικό σερραϊκό σύλλογο.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Στέργιος Τσιμίκας (2012-18, 145 συμμετοχές/4 γκολ)
Νούμερο: 18
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...