ΦΑΝΕΛΑ: Σάκης Παντελιάδης (2010-11)

Το Panserraikos Blog σας παρουσιάζει τη φανέλα του ιδιαιτέρως αγαπητού Σάκη Παντελιάδη η οποία μας φέρνει στο μυαλό εποχές... Superleague!

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία συμμετοχή του Πανσερραϊκού στην Α' Εθνική και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας την περίοδο 2010-11, στην πορεία της σεζόν εκείνης είχαμε ζήσει και ορισμένες όμορφες στιγμές.

Όπως για παράδειγμα η νίκη των "λιονταριών" στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα η τελευταία εκτός έδρας επικράτηση του Πανσερραϊκού σε επίπεδο Superlague. Εκείνο το όμορφο απόγευμα ξεκίνησε με ένα γκολ του Σάκη Παντελιάδη την φανέλα του οποίου σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Πρόκειται για το ίδιο σχέδιο με την εμφάνιση του Μπόζινταρ Τάντιτς που είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο το οποίο είχε αποτελέσει κομμάτι της βασικής στολής του Πανσερραϊκού κατά την περίοδο 2010-11. Ήταν η σεζόν που ο Σάκης Παντελιάδης συστήθηκε στο σερραϊκό κοινό προερχόμενος από τον Πιερικό και άρχισε να κερδίζει συμπάθειες στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Μέχρι το 2013 που αποχώρησε από τον "λάκκο των λεόντων" έφτασε τις 70 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ) και είχε καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ στις σεζόν που ακολούθησαν κατέγραψε αξιόλογη πορεία σε αρκετές ακόμα ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Είναι χαρά μας που μετά από αρκετά χρόνια μία από τις φανέλες του με το λιοντάρι στο στήθος έφτασε στα χέρια μας. Εξάλλου, το συγκεκριμένο σχέδιο της εταιρίας Mass που τη περίοδο 2010-11 έντυσε για πρώτη φορά τον Πανσερραϊκό είναι ένα από τα καλύτερα που έχει φορέσει η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Σάκης Παντελιάδης (2010-13, 70 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...