Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Μπίμπης (2012-13)

Η εμφάνιση του γκολκίπερ Γιώργου Μπίμπη από την παρθενική του σεζόν στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.
Όταν το 2012 ο Γιώργος Μπίμπης υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανσερραϊκό, οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας έβλεπαν στο πρόσωπο του 19χρονου τότε γκολκίπερ τον τερματοφύλακα της επόμενης μέρας στον "λάκκο των λεόντων".

Βλέπετε, ο Νιγριτινός πορτιέρο ήταν επί σειρά ετών ο βασικός τερματοφύλακας της άκρως επιτυχημένης ομάδας νέων του Πανσερραϊκού στην εποχή του Πέτρου Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων έπαιξε στο πρωτάθλημα Κ20 της Superlague της σεζόν 2010-11, ενώ στις επόμενες δύο χρονιές πανηγύρισε την κατάκτηση ισάριθμων τίτλων στην αντίστοιχη διοργάνωση της Football League, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σε αντίθεση όμως με όσα περιμέναμε, ο Γιώργος Μπίμπης περιορίστηκε στις μόλις 12 συμμετοχές σε επίπεδο Γ' Εθνικής, αποχωρώντας μάλιστα οικειοθελώς από τα "λιοντάρια" πριν καν κλείσει τα 22 του χρόνια! Ουσιαστικά, τερμάτισε την καριέρα του, μιας και μετά τον Πανσερραϊκό έπαιξε μόνο σε τοπικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Νιγρίτας, ομάδα της γενέτειράς του.

Παρόλα αυτά, στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" φιλοξενείται μία από τις ελάχιστες φανέλες που έχουν τυπωμένο το όνομά του και είναι φυσικά από την πρώτη του σεζόν στα "λιοντάρια", δηλαδή την περίοδο 2012-13. Έχοντας μπροστά του τερματοφύλακες όπως ο Φώτης Κουτζαβασίλης και ο Φλοριάν Λουσινί, ο Μπίμπης ήταν δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής είτε στην Football League, είτε στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Συνεπώς, η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν είναι φορεμένη σε κάποιο ματς, αλλά προοριζόταν να φορεθεί σε περίπτωση που ο νεαρός γκολκίπερ επιλέγονταν από τον Μιχάλη Γρηγορίου σε κάποιο παιχνίδι.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: Γιώργος Μπίμπης (2012-15, 12 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 15
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.