ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γεωργιάδης (2010-11)

Η φανέλα με την οποία ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε... θραύση την περίοδο 2010-11, στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του!

Μετρώντας ήδη πέντε χρόνια στο ρόστερ του Πανσερραϊκού αν και μόλις 23 ετών ο Γιώργος Γεωργιάδης έδειξε πως είχε πλέον την εμπειρία και τις ικανότητες να αναδειχθεί σε ηγέτη των "λιονταριών" κατά τη συμμετοχή της ομάδας στην Superleague της περιόδου 2010-11!

Παρότι η ομάδα ως σύνολο απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, γνωρίζοντας τον δεύτερο υποβιβασμό μέσα σε τρία χρόνια, ο Σερραίος μεσοεπιθετικός έκανε... πράγματα και θαύματα, με αποτέλεσμα αφενός να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας και αφετέρου να γίνει ο διακαής πόθος των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Έπαιξε σε 29 ματς εκείνη την σεζόν, εκ των οποίων τα 28 στη Superleague, καταφέρνοντας στη δεύτερη παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία να σκοράρει 7 φορές και να "σερβίρει" άλλα 4 γκολ, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στα μισά τέρματα που πέτυχε ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα!

Με τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία ο Γεωργιάδης έκανε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές εναντίον του Ολυμπιακού και από μία κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν σε αυτά τα γκολ προσθέσουμε και αυτό που έβαλε στον Παναθηναϊκό φορώντας την κόκκινη φανέλα, τότε διαπιστώνουμε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει εις βάρος όλων των ομάδων του "Big 4" μέσα στην ίδια περίοδο!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σε ότι αφορά το καθαρά στυλιστικό κομμάτι της εμφάνισης, έχουμε κάνει αναφορά και στο παρελθόν παρουσιάζοντας τη φανέλα του Μπέρναρντ Πάρκερ. Είναι μία λιτή, αλλά όμορφη φανέλα, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα σχέδια της Mass που φορέθηκαν κατά το τελευταίο πέρασμα του Πανσερραϊκού από τη Superleague.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φανέλα του Γιώργου Γεωργιάδη που βρίσκεται στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού, μιας και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε και τις εμφανίσεις που φόρεσε ο ταλαντούχος Σερραίος ποδοσφαιριστής στις δύο ανόδους που πανηγύρισε η ομάδα μας, τόσο τη σεζόν 2007-08, όσο και τη σεζόν 2009-10.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Γιώργος Γεωργιάδης (2005-11 & 2019-σήμερα, 167 συμμετοχές/31 γκολ)
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...