Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γεωργιάδης (2009-10)

Γυρνάμε το χρόνο πίσω για να θυμηθούμε μια παλικαρίσια άνοδο, παρουσιάζοντας την φανέλα του Γιώργου Γεωργιάδη, ενός παίκτη που έγραψε τη δική του ιστορία στον "λάκκο των λεόντων"!

Η περίοδος 2009-10 ήταν μια σεζόν με συναρπαστική εξέλιξη για τον Πανσερραϊκό. Έχοντας υποβιβαστεί από τη Superleague, η ομάδα βρέθηκε περίπου στα μέσα της σεζόν σε τροχιά... Γ' Εθνικής, μετρώντας μόλις μια νίκη σε 10 ματς, αλλά τελικά πρόλαβε να "τρυπώσει" στα πλέι οφ και εντέλει πανηγύρισε την άνοδο!

Όπως και την προηγούμενη περίοδο, η ομάδα ντύθηκε από την Puma και μάλιστα είχαμε και μία έκπληξη, αφού εκτός από τη κόκκινη και τη λευκή φανέλα, η ομάδα φόρεσε και μια μωβ την οποία θα παρουσιάσουμε στο μέλλον!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η βασική στολή της σεζόν, η κόκκινη, ήταν αυτή που φορέθηκε περισσότερο και μεταξύ άλλων στο τελευταίο ματς των πλέι οφ, στο 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ που σήμανε την επιστροφή των "λιονταριών" στην Α' Εθνική, αλλά και στο ιστορικό 3-1 επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας! Η εμφάνιση που κοσμεί τη συλλογή μου, είναι αυτή του Γιώργου Γεωργιάδη, ενός εκ των αγαπημένων μου παικτών που είχε πολυετή και μεστή παρουσία στην ομάδα.

Από το 2005 έως το 2011 έπαιξε σε 155 ματς και πέτυχε 27 γκολ. Πανηγύρισε δύο ανόδους με τον Πανσερραϊκό, το 2008 και το 2010 και αγωνίστηκε ισάριθμες φορές με την ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, το 2010 έγινε ο πρώτος παίκτης των "λιονταριών" που κλήθηκε και έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας μετά από 20 ολόκληρα χρόνια! Καθόλου τυχαίο, μιας και κατάφερε να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέσα στην ίδια σεζόν!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Σημαντικός παίκτης ο Γεωργιάδης λοιπόν, ιστορική σεζόν η περίοδος 2009-10 και γι' αυτούς τους λόγους θεωρώ τη συγκεκριμένη φανέλα ως ένα από τα κορυφαία κομμάτια της συλλογής μου!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2009-10
Παίκτης: Γιώργος Γεωργιάδης (2005-11, 155 συμμετοχές/27 γκολ)
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.