Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Μπέρναρντ Πάρκερ (2010-11)

Το Panserraikos Blog παρουσιάζει μια φανέλα με άρωμα Superleague, αλλά και Παγκοσμίου Κυπέλλου! Η λευκή εμφάνιση του Μπέρναρντ Πάρκερ από την περίοδο 2010-11!

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπέρναρντ Πάρκερ δεν... έγραψε ιστορία στις Σέρρες. Ήρθε στα μέσα της σεζόν 2010-11, ως δανεικός από την Τβέντε και έκλεισε την παρουσία του στον Πανσερραϊκό μετρώντας 12 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, παίζοντας σε ένα διάστημα που η ομάδα μας έκανε κακές εμφανίσεις σε επίπεδο Superleague.

Παρόλα αυτά, ο Πάρκερ αποτελεί έναν από τους μεγάλους Νοτιοαφρικανούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγωνιστεί σε 73 ματς με την εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής (23 γκολ), εκ των οποίων τα δύο ήταν σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου! Για την ακρίβεια, ο 32χρονος πια μεσοεπιθετικός έπαιξε στο Μουντιάλ του 2010 που διοργάνωσε η χώρα του στους αγώνες κόντρα σε Γαλλία και Μεξικό στην φάση των ομίλων.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα του ήρθε στα χέρια μου κάποια χρόνια μετά το πέρασμά του από τον Πανσερραϊκό και είναι ένα από τα όμορφα κομμάτια της συλλογής μου. Είναι η λευκή της περιόδου 2010-11 της εταιρίας Mass, με χορηγό το παιχνίδι "ΠΡΟΤΟ" του ΟΠΑΠ στο μπροστινό μέρος.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Νούμερο: 37
Παίκτης: Μπέρναρντ Πάρκερ (2010-11, 12 συμμετοχές/1 γκολ)
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.