Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Χικάμ Κανίς (2022-23)


Η φανέλα του Χικάμ Κανίς, του κορυφαίου Αφρικανού σκόρερ στην ιστορία του Πανσερραϊκού!

Ήρθε στις Σέρρες το καλοκαίρι του 2021 χωρίς να τον γνωρίζει σχεδόν... κανείς και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να εξελιχθεί στο πρώτο... βιολί της ομάδας, να πανηγυρίσει την άνοδο στη Superleague και να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Ο λόγος φυσικά για τον Χικάμ Κανίς, τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό που πέτυχε 26 γκολ σε 62 ματς με τον Πανσερραϊκό, νούμερο που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση των Αφρικανών σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.


Στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μία από τις φανέλες που φόρεσε ο Κανίς ως παίκτης των "λιονταριών". Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κόκκινη εμφάνιση της σεζόν 2022-23, με την οποία ο Μαροκινός έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου τον Ιανουάριο του 2023.

Εκείνο ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Κανίς αγωνίστηκε ανήκοντας στον Πανσερραϊκό, αφού την επομένη του αγώνα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να τον αφήνουν δανεικό στις Σέρρες μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Χικάμ Κανίς που μας παραχώρησε την εμφάνισή του μετά τον αγώνα κόντρα στους Ροδίτες και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Χικάμ Κανίς (2021-23, 62 συμμετοχές/26 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.