Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Τέλης Καρασαλίδης (2022-23)


Η μπλε φανέλα που φόρεσε ο Τέλης Καρασαλίδης κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23!

Έχοντας παίξει στον Πανσερραϊκό τη διετία 2011-13, ο Τέλης Καρασαλίδης άφησε... ανοιχτούς λογαριασμούς αποχωρώντας από τον "λάκκο των λεόντων" και όπως φάνηκε, αρκετά χρόνια αργότερα, επέστρεψε για να τους κλείσει!

Βλέπετε, τόσο το 2012, όσο και το 2013 ο Πανσερραϊκός έχασε στην ισοβαθμία την είσοδό του στα πλέι οφ ανόδου στη Superleague, με τον Σερραίο αμυντικό να αποχωρεί στη συνέχεια για τον Άρη, αλλά το 2022, όντας πλέον γεμάτος εμπειρίες και παραστάσεις, επέστρεψε στην ομάδα και κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε σχεδόν μία δεκαετία πριν.


Έχοντας ηγετικό ρόλο, όντας ο αρχηγός της ομάδας στα περισσότερα ματς, ο 32χρονος πλέον σέντερ μπακ οδήγησε τα "λιοντάρια" στην επιστροφή τους στα σαλόνια της Superleague! Ήταν ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας, βοήθησε τα μέγιστα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ πέτυχε και δύο καθοριστικά γκολ στα εντός έδρας ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου.

Μεταξύ άλλων, ο Τέλης Καρασαλίδης φόρεσε στη διάρκεια της περιόδου και την εμφάνιση που βλέπετε στη φωτογραφία. Πρόκειται για την πολύ όμορφη μπλε φανέλα, με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες η οποία ήταν η τρίτη εμφάνιση του Πανσερραϊκού για τη σεζόν 2022-23, μετά την κόκκινη και τη λευκή.


Η συγκεκριμένη φανέλα έφτασε στη συλλογή μας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Τέλης Καρασαλίδης (2011-13 & 2022-23, 73 συμμετοχές/4 γκολ)
Νούμερο: 4
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.