Χωρίς Γαννίκογλου στη Superleague!


Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση από τον Πανσερραϊκό ο οποίος θα πορευτεί χωρίς τον Μάκη Γιαννίκογλου στη Superleague!

Αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το... τοπίο στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις, αφού μεταγραφές δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν την επισημοποίηση της πρόσληψης του Πάμπλο Γκαρσία. 

Μετά τα "αντίο" των Αλεξάνδρου Ζέρη και Κώστα Δημητρίου, ακόμα ένας παίκτης πρόκειται να αποχαιρετήσει τον "λάκκο των λεόντων" και αυτός είναι ο Μάκης Γιαννίκογλου!

Ο 30χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αποτελώντας μία από τις μεγάλες μεταγραφές του Πανσερραϊκού και πήρε αμέσως γάντια βασικού, παίζοντας σε 15 ματς και διατηρώντας την εστία του ανέπαφη στα οκτώ από αυτά.

Η συμβολή του Καβαλιώτη τερματοφύλακα ήταν μεγάλη στην σταθεροποίηση των "λιονταριών" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2, αλλά κάπου εκεί η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Ένας τραυματισμός στον ώμο στη διάρκεια μιας προπόνησης τον έθεσε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και μέχει το φινάλε της περιόδου δεν πρόλαβε να επανέλθει πλήρως.

Η έντονη... κινητικότητα του Πανσερραϊκού στο μεταγραφικό παζάρι για αναζήτηση τερματοφύλακα έδειχνε ότι εκτός απροόπτου κάποιος εκ των Γιαννίκογλου ή Κατσίκα δεν θα παρέμενε και τη νέα περίοδο στις Σέρρες. 

Όπως φαίνεται, οι άνθρωποι των "λιονταριών" επέλεξαν να κρατήσουν τον νεαρότερο και πιο... οικονομικό Παναγιώτη Κατσίκα, με τον Μάκη Γιαννίκογλου να μένει ελεύθερος.


Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμα...