Πρόταση ονοματοδοσίας του γηπέδου!


Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών έπεσε στο... τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών!

Κοιτώντας κανείς στα... σαλόνια της Superleague, διαπιστώνει πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Αστέρας Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και η Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος"!

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν ο Πανσερραϊκός, ενόψει της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόταν στο... "Εμμανουήλ Παπάς"; Όχι, δεν πρόκειται για κάποια δική μας ιδέα και ζητάμε την άποψή σας, αλλά για ένα ενδεχόμενο που δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά στο κοντινό μέλλον!

Ήδη από τον περασμένο μήνα υπήρξε σχετική πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών και είναι ένα θέμα που εξετάζεται. Η πρόταση για την ονομασία του γηπέδου της πόλης ως Δημοτικό Γήπεδο Σερρών "Εμμανουήλ Παπάς" ήρθε από την πλευρά της δημοτικής συμβούλου Δέσποινας Ιλανίδου-Βίλλιου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης βλέπει με θετικό... μάτι την παραπάνω εισήγηση!

Με τα έργα εκσυγχρονισμού στο Δημοτικό Γήπεδο να έχουν ήδη ξεκινήσει για την επικείμενη επιστροφή του Πανσερραϊκού στη Superleague, οι πιθανότητες να πάρει το γήπεδο το όνομα του μεγάλου Ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 αυξάνονται και σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις των επόμενων μηνών γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.


Για να ακολουθήσετε το Panserraikos Blog στο Facebook πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα...