Κατσίκας... 2025!


Ο Παναγιώτης Κατσίκας ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό!

Παίκτης του Πανσερραϊκού μέχρι το 2025 θα είναι ο Παναγιώτης Κατσίκας όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ!

Έτσι, ο 24χρονος τερματοφύλακας "εξαργυρώνει" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολύ καλή παρουσία του την περσινή σεζόν στον "λάκκο των λεόντων".

Υπενθυμίζουμε ότι ο "Κάτσι" ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος γκολκίπερ της σεζόν 2022-23 στη Superleague 2, αλλά και ως ο MVP του Πανσερραϊκού από τους φίλους της ομάδας στη σχετική ψηφοφορία του Panserraikos Blog!

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κατσίκα. Το συμβόλαιο του καλύτερου τερματοφύλακα του α' ομίλου της Super League 2 2022-2023, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.

Ο Παναγιώτης Κατσίκας είναι γεννημένος στις 10/3/1999 στην Αθήνα, ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2021 καταγράφοντας 16 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στα κόκκινα, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας είχε συνολικά 17 συμμετοχές κρατώντας 12 φορές απαραβίαστη την εστία του και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στη Super League".


Για να ακολουθήσετε το Panserraikos Blog στο Facebook πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα...