Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

Αχτίδα φωτός για το γήπεδο!


Ο Δήμος Σερρών προχώρησε στην ανάθεση του έργου που αφορά τη μελέτη στατικής επάρκειας, αποκατάστασης και ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών!

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η οποία έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία εδώ και μήνες στους Σερραίους φιλάθλους, φάνηκε μια... αχτίδα φωτός σε ότι αφορά τα έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών πάρθηκε η απόφαση για ανάθεση του έργου με τίτλο "Μελέτη στατικής επάρκειας-αποκατάστασης-ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών" στην εταιρεία "CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε." έναντι του ποσού των 221.172,60 ευρώ.

Η παραπάνω εξέλιξη κρίνεται σίγουρα θετική για τους διοικούντες τον Πανσερραϊκό, αλλά και για τους φίλους της ομάδας, μιας και το έργο είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί πριν τα τέλη Αυγούστου προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να αγωνιστούν στον "λάκκο των λεόντων" σε περίπτωση ανόδου στην Superleague, μιας και οι έλεγχοι για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι σαφώς πιο αυστηροί στη μεγάλη κατηγορία σε σχέση με τη Superleague 2.

Παρόλα αυτά, προκειμένου να έχει αντίκρισμα η συγκεκριμένη ανάθεση, θα πρέπει η μελέτη να προχωρήσει άμεσα, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Εξάλλου, υπενθυμίζουμε πως το παραπάνω έργο είναι μόνο ο ένας από τους τέσσερις τομείς για τους οποίους έλαβε χρηματοδότηση ο Δήμος Σερρών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τους άλλους τρεις να αφορούν την αντικατάσταση των καθισμάτων, την τοποθέτηση νέων προβολέων, αλλά και ένα "λίφτινγκ" στο εξωτερικό του γηπέδου.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ.