ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Καρακώστας (2012-13)

Μία από τις ομορφότερες φανέλες από την εποχή του Πέτρου Θεοδωρίδη, φορεμένη από τον αμυντικό Γιώργο Καρακώστα!

Η περίοδος 2012-13 ήταν ίσως η πιο κομβική στην σύγχρονη ιστορία του Πανσερραϊκού, μιας και προς το φινάλε της σημαδεύτηκε από τον απροσδόκητο χαμό του μεγαλομετόχου Πέτρου Θεοδωρίδη, σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα πάλευε με αξιώσεις για την επιστροφή της στην Superleague.

Από τότε και έπειτα τα "λιοντάρια" πήραν την... κάτω βόλτα, φτάνοντας μέχρι τη Δ' Εθνική και μην μπορώντας επί σειρά ετών να διεκδικήσουν την επάνοδό τους στα "σαλόνια".

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Εκείνη την τελευταία σεζόν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στον προεδρικό θώκο, ο Πανσερραϊκός ντύθηκε και πάλι από την Puma, όπως και τη διετία 2008-10. Και μπορεί η λευκή εμφάνιση να ήταν αρκετά λιτή όπως είδαμε σε σχετικό άρθρο πριν μερικά χρόνια, η βασική όμως έκλεψε πραγματικά την παράσταση. Κόκκινη στο μεγαλύτερο μέρος της και λευκή στους ώμους, με έναν διαχωριστικό σχεδιασμό ενδιάμεσά τους ο οποίος μεταξύ άλλων είχε και μια γραμμή χρυσού χρώματος. 

Έχουμε την τύχη εδώ και αρκετό καιρό να φιλοξενούμε στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" αυτό το σχέδιο φορεμένο από τον Σερραίο αμυντικό Στέλιο Καψάλη που τότε φορούσε το νούμερο "29" και πλέον έχουμε στην κατοχή μας και το νούμερο "28" το οποίο εκείνη τη σεζόν φορούσε ο Γιώργος Καρακώστας. Ο 28χρονος τότε σέντερ μπακ έπαιξε μόνο για μισή περίοδο στην ομάδα μας, καταγράφοντας 11 συμμετοχές και ακολούθως, τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα του έφτασε στη συλλογή μας ως δώρο του Γιώργου Σαϊτιώτη, του μεγάλου γκολτζή των ελληνικών γηπέδων τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: Γιώργος Καρακώστας (2012-13, 11 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 28
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...