ΦΑΝΕΛΑ: Σαμπέγκου Μπανγκουρά (2012-13)

Κυρίες και κύριοι, ζητάω την προσοχή σας! Σας παρουσιάζω τη φανέλα του ενός και μοναδικού Σαμπέγκου Μπανγκουρά, του παίκτη που τον έχανες μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, μεταξύ του ενός και του άλλου κλαμπ, αλλά μέσα στο γήπεδο ήξερε να κάνει καλά τη δουλειά του!

"Ιστορία μου, αμαρτία μου" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός άρθρου που παρουσιάζει τη φανέλα του Σαμπέγκου Μπανγκουρά! Θεωρητικά, αυτός ο πολύ ποιοτικός φορ από τη Γουινέα έμεινε στην ομάδα μας από το 2008 έως το 2013. Πρακτικά, ήρθε και έφυγε άπειρες φορές μέσα σε αυτό το διάστημα, όμως σε όλες του τις επιστροφές καταστροφές έβρισκε θέση στον Πανσερραϊκό και μάλιστα ως βασικός.

Ήταν ο ορισμός του σέντερ φορ και για το λόγο αυτό σκόραρε 26 φορές σε 82 ματς, όμως ήταν ένας παίκτης που δεν είχε έφεση μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στη νυχτερινή ζωή και όχι μόνο. Οι φήμες που τον συνόδευαν ήταν πολλές, αλλά όπως και να 'χει έμεινε στη μνήμη μας ως μία συμπαθητική φιγούρα και ως ένας πολύ ικανός επιθετικός.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα που σας παρουσιάζω είναι η λευκή της περιόδου 2012-13, διάστημα στο οποίο ο Μπανγκουρά εμφανίστηκε πιο ώριμος από ποτέ, όντας μάλιστα εκ των αρχηγών της ομάδας, μέχρι που εμφανίστηκαν μαύρα σύννεφα πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Με το νούμερο 99 στην πλάτη και με το περιβραχιόνιο στο στήθος, ο "Σάμι" έδωσε τις τελευταίες παραστάσεις του στον "λάκκο των λεόντων" πριν αποχωρήσει μια και καλή. Η φανέλα είναι της εταιρίας Puma, με χορηγό το παιχνίδι "Super 3" του ΟΠΑΠ και παρότι η κόκκινη εκδοχή της ήταν πολύ όμορφη, η λευκή δεν ήταν εξίσου ωραία.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Αυτό συνέβη γιατί το σχέδιο αυτό περιλάμβανε δύο διαγώνιες ρίγες, μία στο στήθος και μία στον δεξιό ώμο, οι οποίες όμως στην περίπτωση του Πανσερραϊκού παρέμειναν λευκές, ενώ θα μπορούσαν να είναι κόκκινες, δίνοντας άλλο χρώμα στην εμφάνιση.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: Σαμπέγκου Μπανγκουρά (2008-13, 82 συμμετοχές/26 γκολ)
Νούμερο: 99
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...