ΦΑΝΕΛΑ: Βαγγέλης Μητσόπουλος (2003-04)

Μετά από πολύ καιρό σας παρουσιάζουμε μία ακόμα εμφάνιση του Βαγγέλη Μητσόπουλου από την πρώτη του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων"!

Όταν πριν από τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε να σας παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις που βρίσκονται στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού", μια από τις πρώτες φανέλες που είχατε δει ήταν αυτή του Βαγγέλη Μητσόπουλου από τη σεζόν 2005-06 με το νούμερο "11" στην πλάτη.

Βέβαια, όταν ο πλάγιος μέσος από τα Βρασνά Θεσσαλονίκης ήρθε στις Σέρρες, το πρώτο νούμερο που φόρεσε ήταν το "27". Με αυτό εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου 2003-04, φορώντας σε αρκετά ματς τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Πρόκειται για την αρκετά λιτή φανέλα της ιταλικής εταιρείας Errea που έντυσε τα "λιοντάρια" κατά την τελευταία σεζόν της προεδρίας του Σπύρου Κούτλα. Ο Μητσόπουλος ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, παίζοντας σε 23 ματς και σκοράροντας 4 τέρματα, όντας ο δεύτερος σκόρερ μας πίσω μόνο από τον μεγάλο Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Συνολικά, μέχρι το 2007 συμμετείχε σε 108 παιχνίδια με το λιοντάρι στο στήθος, σκοράροντας 8 τέρματα και άπαντες στις Σέρρες τον θυμούνται σαν μια από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες εκείνων των χρόνων στην ομάδα!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2003-04
Παίκτης: Βαγγέλης Μητσόπουλος (2003-07, 108 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 27
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Errea
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...