Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Βαγγέλης Μητσόπουλος (2005-06)

Από τις πρώτες φανέλες που παρουσιάζω είναι αυτή του Βαγγέλη Μητσόπουλου, ενός παίκτη στο άκουσμα του οποίου θα θυμάμαι πάντα τα εφηβικά μου χρόνια στον "λάκκο των λεόντων"!

Ήρθε στις Σέρρες το 2003 και μέχρι το 2007 αγωνίστηκε σε 108 παιχνίδια με το λιοντάρι στο στήθος, σκοράροντας παράλληλα οκτώ φορές. Ο Βαγγέλης Μητσόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην πανηγύρισε κάποια άνοδο στις Σέρρες, όμως είχε πολύ σημαντική παρουσία στον Πανσερραϊκό.

Όταν πριν μερικά χρόνια άνοιξα τον φάκελο με τη φανέλα που μου είχε στείλει ο ίδιος και σας παρουσιάζω σήμερα, αμέσως ήρθαν στο μυαλό μου χιλιάδες αναμνήσεις. Γλυκόπικρες είναι η αλήθεια, αλλά από τα όμορφα χρόνια της εφηβείας μου που περνούσα τα απογεύματα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Η "μαύρη" σεζόν που ολοκληρώθηκε με το... κάζο από τον Ακράτητο, η αμέσως επόμενη περίοδος που μας βρήκε μία ανάσα από τη Γ' Εθνική είναι πικρές αναμνήσεις, όμως ακόμα και μέσα από δύσκολες σεζόν πάντα υπάρχουν όμορφα γεγονότα και ωραίοι άνθρωποι να θυμάσαι.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ένας από αυτούς είναι και ο Βαγγέλης Μητσόπουλος που παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έτρεχε σαν... σβούρα πάνω-κάτω στο γήπεδο των Σερρών, μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Πανσερραϊκό. Φυσικά, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Τον ευχαριστώ θερμά που μου χάρισε την matchworn φανέλα του από την περίοδο 2005-06, μια όμορφη φανέλα της Umbro, με χορηγό τον ΟΠΑΠ μπροστά και πίσω, αλλά και την "Εγνατία Ασφαλιστική" στο μπροστινό μέρος.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2005-06
Παίκτης: Βαγγέλης Μητσόπουλος (2003-07, 108 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.