Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

Συμφωνία με την ΕΡΤ!

Η ΕΡΤ θα έχει και φέτος τα δικαιώματα της Superleague 2, με την διοργανώτρια αρχή να αποδέχεται την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης.

Πέντε μόλις μέρες πριν την έναρξη της Superleague 2, βρέθηκε λύση στο σημαντικό πρόβλημα της τηλεοπτικής "στέγης" της κατηγορίας.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ οι ομάδες πήραν στα χέρια τους την τελική πρόταση της ΕΡΤ και την έκαναν αποδεκτή με ψήφους 12 υπέρ, 7 κατά και 2 λευκά. Η προσφορά της δημόσιας τηλεόρασης είναι της τάξης των 2.735.000 ευρώ, συν ένα μπόνους κατάταξης ύψους 600.000.

Το μπόνους αφορά τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες πέντε θέσεις κάθε ομίλου και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός που στοχεύουν ψηλά φέτος. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως κάθε ομάδα της κατηγορίας θα εισπράξει περίπου 100.000 ευρώ, ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει.

Παράλληλα, η ΕΡΤ δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει και το περσινό μπόνους κατάταξης, ύψους 1.200.000, το οποίο αποτελούσε ένα από τα "αγκάθια" της συμφωνίας με την Superleague 2 όπως διαβάσατε από εχθές.

Πάντως, παρά την συμφωνία, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα υπογραφεί η σύμβαση τις αμέσως επόμενες ημέρες ώστε να υπάρξουν μεταδόσεις στα ματς της πρώτης αγωνιστικής.