ΦΑΝΕΛΑ: Ισίδωρος Κουτσίδης (2020-21)


Η φανέλα του Ισίδωρου Κουτσίδη του νεαρού που από τα... αλώνια της Football League έφτασε στα ημιτελικά του Europa Conference League, αλλά και στον τελικό του Youth League!

Είναι το πρόσωπο της ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι άδικα! Ο Ισίδωρος Κουτσίδης βρέθηκε εχθές στην αποστολή του Ολυμπιακού πανηγυρίζοντας την ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ενώ σήμερα ήταν παρών και στη σπουδαία νίκη-πρόκριση των μικρών του Ολυμπιακού επί της Ναντ!

Μετά τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης, ο 19χρονος σέντερ μπακ πέταξε αμέσως για την Ελβετία και μάλιστα, παρότι σχεδόν... άυπνος, ήταν βασικός στην επικράτηση της ομάδας Κ19 των Πειραιωτών και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Youth League!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Λογικό είναι λοιπόν ο Δραμινός αμυντικός να αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων ανάγκασε και εμάς να βγάλουμε από τη ντουλάπα μία φανέλα που μας είχε χαρίσει πριν τρία χρόνια!

Βλέπετε, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο υψηλόσωμος μπακ έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Πανσερραϊκού παίζοντας σε επτά αγώνες σε επίπεδο Football League την περίοδο 2020-21, πριν κατηφορίσει στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Μετά το φινάλε εκείνης της σεζόν, ο Κουτσίδης παραχώρησε στη συλλογή μας την λευκή εμφάνιση που φόρεσε στη διάρκεια της περιόδου την οποία με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε σήμερα, παίρνοντας παράλληλα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσουμε για το δώρο του και να του ευχηθούμε να πανηγυρίσει ακόμα σημαντικότερες επιτυχίες στο μέλλον!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Ισίδωρος Κουτσίδης (2020-21, 7 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 44
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...