Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι (2007-08)

Η φανέλα του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι από την περίοδο 2007-08 η οποία έφτασε μέσω... Σκωτίας στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού".

Από συλλεκτικής άποψης η σεζόν 2007-08 είναι από τις δυσκολότερες περιόδους σε ότι αφορά τον Πανσερραϊκό. Βλέπετε, ούτε λίγο ούτε πολύ εκείνη την υπέροχη χρονιά της ανόδου έκαναν την εμφάνισή τους περίπου δέκα διαφορετικές φανέλες, χωρίς να υπολογίζουμε αυτές των τερματοφυλάκων.

Τα λιοντάρια φόρεσαν τρεις διαφορετικές κόκκινες φανέλες, δύο πανομοιότυπες λευκές που όμως είχαν ορισμένες διαφορές μεταξύ τους, δύο ριγέ, η μία με κοντό και η άλλη με μακρύ μανίκι, ενώ στην φιέστα ανόδου εκτός από την εμφάνιση που φορέθηκε στο ματς, οι παίκτες φόρεσαν ξεχωριστή φανέλα στην απονομή του τροπαίου, ενώ στους φιλάθλους μοιράστηκαν και δύο ακόμα σχέδια! Χαμός!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στην προσπάθεια που κάνω στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" είμαι σε καλό δρόμο να συγκεντρώσω όλες τις παραπάνω εμφανίσεις, αλλά υπήρξε μία που με δυσκόλεψε αρκετά. Πρόκειται για την κόκκινη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία η οποία φορέθηκε κυρίως στα μέσα της σεζόν.

Έπειτα από αρκετό ψάξιμο, η συγκεκριμένη εμφάνιση έφτασε στη Ρόδο μέσω... Σκωτίας, από τον πολύ καλό φίλο του Panserraikos Blog, Τόλη Μότα, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για το δώρο του. Και από τη στιγμή που στο πίσω μέρος της γράφει το όνομα του ιδιαίτερα αγαπητού στο σερραϊκό κοινό Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, αυτομάτως μετατρέπεται σε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Εκείνη ήταν η πρώτη σεζόν του Γκανέζου στον Πανσερραϊκό και μάλιστα συνδυάστηκε με την επιστροφή του συλλόγου στην Α' Εθνική έπειτα από 16 χρόνια απουσίας από τα σαλόνια. Ο "Αμπού" έπαιξε και στην πρώτη κατηγορία με τα "λιοντάρια" τόσο τη σεζόν 2008-09, όσο και το 2010, φτάνοντας συνολικά τις 67 συμμετοχές, τα 3 γκολ και τις 7 ασίστ.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2007-08
Παίκτης: Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι (2007-09 & 2010-11, 67 συμμετοχές/3 γκολ)
Νούμερο: 28
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Admiral
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.