ΦΑΝΕΛΑ: Μανώλης Δεμένικος (2017-18)

Η μπλε εμφάνιση του γκολκίπερ Μανώλη Δεμένικου από την περίοδο 2017-18.

Η σεζόν 2017-18 ήταν μία από τις χειρότερες στην σύγχρονη ιστορία του Πανσερραϊκού, με την ομάδα να είναι δέσμια των ανθρώπων που την διοικούσαν και εντέλει, εν μέσω πολλών προβλημάτων, να καταλήγει στον υποβιβασμό.

Το ρόστερ των "λιονταριών" πάντως δεν ήταν κακό, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να οδηγηθεί η ομάδα στα... τάρταρα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στο στυλιστικό κομμάτι ήμασταν... πρωταθλητές. Για πρώτη και τελευταία (μέχρι σήμερα) σεζόν ο Πανσερραϊκός εμπιστεύτηκε τη Nike και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ήδη έχουμε παρουσιάσει τις ριγέ φανέλες του Γιάννη Βοσκόπουλου, αλλά και του Δημήτρη Γκούρτσα, με το συγκεκριμένο σχέδιο πραγματικά να εντυπωσιάζει τους φίλους της ομάδας. Μελλοντικά θα δούμε και την λευκή εμφάνιση, αλλά στο παρόν άρθρο θα κάνουμε μία παρένθεση για να παρουσιάσουμε ένα από τα σχέδια που φόρεσαν οι γκολκίπερ εκείνη τη σεζόν.

Ο λόγος για την μπλε φανέλα του Μανώλη Δεμένικου με το "1" στην πλάτη. Μια εμφάνιση αρκετά λιτή, αφού στο μπροστινό της μέρος εκτός από το σήμα της ομάδας και της εταιρείας, υπάρχει μόνο αυτό της ΕΠΟ και τίποτα άλλο, ενώ δεξί μπράτσο βλέπουμε το σήμα της Football League.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα που βρίσκεται στην συλλογή μας δεν είναι match worn, παρά μόνο match issue, μιας και ο 21χρονος τότε Δεμένικος δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής, μένοντας πίσω από τον Μποριβόγε Ρίστιτς και αποχωρώντας στα μέσα της περιόδου.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2017-18
Παίκτης: Μανώλης Δεμένικος (2017-18, 0 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 1
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Nike
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...