ΦΑΝΕΛΑ: Γιάννης Βοσκόπουλος (2017-18)

Η φανέλα του Γιάννη Βοσκόπουλου, ενός από τους σημαντικότερους αμυντικούς της σύγχρονης ιστορίας του Πανσερραϊκού.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με το λιοντάρι στο στήθος τον Σεπτέμβριο του 2007 και παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα του Πανσερραϊκού το 2018, ο Γιάννης Βοσκόπουλος έχει περάσει τη μισή ποδοσφαιρική του ζωή στις Σέρρες.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Αναμφίβολα, μετά τις 183 συμμετοχές στις οκτώ σεζόν που ήταν μέλος του ερυθρόλευκου ρόστερ σε Α', Β', αλλά και Γ' Εθνική, ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αμυντικούς στην σύγχρονη εποχή του Πανσερραϊκού. Πανηγύρισε με τα "λιοντάρια" δύο ανόδους στην Α' Εθνική, το 2008 και το 2010 και ακόμα μία στην Β' το 2015.

Η ολοκλήρωση της παρουσίας του στον "λάκκο των λεόντων" συνέπεσε με μία όχι ιδιαίτερα ευχάριστη εποχή για την σερραϊκή ομάδα, αφού κατά την διάρκεια της περιόδου 2017-18 ο Πανσερραϊκός έμπλεξε σε διοικητικές περιπέτειες που είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στην τρίτη κατηγορία.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Από εκείνη τη σεζόν είναι και η φανέλα του Γιάννη Βοσκόπουλου που παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο. Η εμφάνιση της Nike με τις ερυθρόλευκες ρίγες είναι ένα από τα ομορφότερα σχέδια που έχει φορέσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ξεχωρίζει.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2017-18
Παίκτης: Γιάννης Βοσκόπουλος (2007-11 & 2014-18, 183 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 24
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Nike
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...