ΦΑΝΕΛΑ: Δημήτρης Γκούρτσας (2017-18)

Από τη συλλογή του Panserraikos Blog δεν θα μπορούσε να λείπει η φανέλα του Δημήτρη Γκούρτσα, ενός παίκτη με πολυετή και σημαντική προσφορά στον Πανσερραϊκό!

Με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τις πολύ συχνές μεταγραφές, είναι όλο και πιο σπάνιο ένας παίκτης να συνδέσει το όνομά του με μια ομάδα στο πέρασμα των χρόνων. Στον Πανσερραϊκό ο τελευταίος που κατάφερε κάτι τέτοιο είναι ο Δημήτρης Γκούρτσας.


Προερχόμενος από τον Βισαλτιακό Νιγρίτας έκανε το ντεμπούτο του με τα "λιοντάρια" το 2008 σε επίπεδο Α' Εθνικής και 11 χρόνια μετά είναι έτοιμος να ηγηθεί του Πανσερραϊκού στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην (ουσιαστικά) Δ' Εθνική, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε με τη φανέλα της και στις δύο άλλες εθνικές κατηγορίες!

Έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 97 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με το λιοντάρι στο στήθος, σκοράροντας 25 φορές και μοιράζοντας 10 ασίστ. Το κυριότερο κατόρθωμα του όμως είναι το γεγονός πως με την παρουσία του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας του Πανσερραϊκού, όντας και ο ίδιος φίλαθλος της ομάδας.


Έτσι, είναι τιμή μου που μία από τις φανέλες του Δημήτρη Γκούρτσα αποτελεί κομμάτι της συλλογής του Panserraikos Blog. Πρόκειται για τη ριγέ εμφάνιση της σεζόν 2017-18. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ο Πανσερραϊκός ντύθηκε από την εταιρία Nike και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2017-18
Παίκτης: Δημήτρης Γκούρτσας (2008-10 & 2011-12 & 2016-18 & 2018-2019, 97 συμμετοχές/25 γκολ)
Νούμερο: 97
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Nike
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...