Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Στέλιος Πόζογλου (2016-17)

Η εμφάνιση του Στέλιου Πόζογλου από την αγωνιστική περίοδο 2016-17, σεζόν που ο Πανσερραϊκός συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την εταιρία Macron.

Το καλοκαίρι του 1016 ο Πανσερραϊκός ετοιμάζονταν για τη δεύτερη σερί παρουσία του στη Β' Εθνική και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας ήταν πάρα πολλές.

Μεταξύ άλλων, τα "λιοντάρια" απέκτησαν αρκετούς δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Ο Τσελεπίδης, ο Κάκκο, ο Κτιστόπουλος και ο Παναγιωτίδης έκαναν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες, ενώ στα μέσα της σεζόν προστέθηκε ακόμα ένας παίκτης του δικεφάλου σε αυτό το κλαμπ.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ο λόγος για τον Στέλιο Πόζογλου που παρέμεινε στον "λάκκο των λεόντων" για 1,5 σεζόν, αγωνιζόμενος σε 37 ματς, σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Πάντως, η παρουσία του στον Πανσερραϊκό συνέπεσε με μια "σκοτεινή" εποχή για την ομάδα η οποία την βρήκε να υποβιβάζεται στην Γ' Εθνική.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Στην πρώτη του σεζόν ο Πόζογλου επέλεξε το νούμερο "96" (στη δεύτερη είχε το "11") και η λευκή φανέλα του κοσμεί τη συλλογή μου. Πρόκειται για μία όμορφη εμφάνιση της Macron που έντυνε τότε για πρώτη φορά τον Πανσερραϊκό.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2016-17
Παίκτης: Στέλιος Πόζογλου (2017-18, 37 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 96
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.