Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Νίκολα Μπέλιτς (2010-11)


Η εμφάνιση που φόρεσε ο Νίκολα Μπέλιτς στη Superleague της σεζόν 2010-11!

Έχοντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την αγορά της Σερβίας, ο Πανσερραϊκός απέκτησε αρκετούς παίκτες από την συγκεκριμένη χώρα στα χρόνια του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Οι περισσότεροι πέρασαν και δεν... ακούμπησαν, αλλά κάποιοι εξ' αυτών άφησαν ιστορία, όπως για παράδειγμα ο Μπόζινταρ Τάντιτς ο οποίος συνέχισε την παράδοση που είχαν "χτίσει" στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Φορτούλα, ο Λίτσανιν και ο Γιοβάνοβιτς!


Ένας από τους Σέρβους του οποίου η παρουσία στις Σέρρες είχε μάλλον θετικό πρόσημο ήταν ο Νίκολα Μπέλιτς, ο δεξιός εξτρέμ που βρέθηκε στο ρόστερ του Πανσερραϊκού τη σεζόν 2010-11, περίοδος που βρήκε τα "λιοντάρια" στη Superleague.

Ο 27χρονος τότε Μπέλιτς έκανε... πάταγο στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας δύο γκολάρες στην εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά στην πορεία της σεζόν χάθηκε στη γενική... μετριότητα του Πανσερραϊκού. Παρόλα αυτά, πέτυχε συνολικά τρία γκολ και μοίρασε άλλες τόσες ασίστ, όντας μαζί με τους Γεωργιάδη και Λεοζίνιο στην τριάδα των πιο παραγωγικών παικτών της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι.


Μία από τις εμφανίσεις του Σέρβου από εκείνη τη σεζόν που βρίσκονται στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" είναι η λευκή που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία φορέθηκε μεταξύ άλλων και στους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Νίκολα Μπέλιτς (2010-11, 28 συμμετοχές/3 γκολ)
Νούμερο: 8
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.