Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο11 (1995-96)


Μία vintage εμφάνιση του Πανσερραϊκού από τη σεζόν 1995-96 φορεμένη μεταξύ άλλων και από τον Ηλία Εγγονίδη!

Η περίοδος 1995-96 βρήκε τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του στα... χωράφια της Γ' Εθνικής, πανηγυρίζοντας εντέλει την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τη Λαμία.

 Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Έπειτα από ένα επεισοδιακό ματς τα "λιοντάρια" πήραν τη νίκη με 1-0, με το πολύτιμο γκολ να έρχεται στο 78' από τον Ηλία Εγγονίδη ο οποίος εκείνη τη σεζόν έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας εννιά γκολ.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου... τρεις δεκαετίες προκειμένου ο "Έγγο" να ξεθάψει μία από τις φανέλες που φόρεσε κατά τη διάρκεια της περιόδου 1995-96 για να τη δωρίσει στο μικρό μας μουσείο, κίνηση που μας χαροποίησε ιδιαίτερα μιας και πρόκειται για μια σπάνια, κλάσική '90s φανέλα της Diadora, σήμα κατατεθέν του Πανσερραϊκού εκείνων των χρόνων!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ηλία, σε ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στον Πανσερραϊκό τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής και φυσικά σε ευχαριστούμε... διπλά για το όμορφο δώρο σου! Να είσαι σίγουρος πως η φανέλα βρίσκεται σε καλά χέρια!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1995-96
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Diadora
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.