Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Στέφανος Γουναρίδης (2020-21)


Η εμφάνιση του γκολκίπερ Στέφανου Γουναρίδη από τη σεζόν 2020-21!

Εν μέσω πανδημίας, η περίοδος 2020-21 ήταν μία σεζόν... εξπρές για τον Πανσερραϊκό ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League, της τότε τρίτης στη σειρά επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων, στο ρόστερ των "λιονταριών" εκείνης της χρονιάς βρέθηκε και ο Στέφανος Γουναρίδης, ο έμπειρος γκολκίπερ που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μέχρι και σε επίπεδο Superleague, αρχικά με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια με τον Άρη.


Παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, ο Γουναρίδης δεν κατάφερε να καταγράψει κάποια επίσημη συμμετοχή με τον Πανσερραϊκό, αφού είχε την... ατυχία να πέσει πάνω στον Ζαχαρία Καβουσάκη που βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Και παρότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στις Σέρρες, ο 33χρονος πλέον κίπερ, βρήκε το... λιμάνι του στον Μακεδονικό, βοηθώντας την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στη Superleague 2 μετά από πολλά χρόνια, αλλά και να παραμείνει σε αυτή!


Στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε την γκρι εμφάνιση του Στέφανου Γουναρίδη από το πέρασμά του από τα "λιοντάρια"! Μια φανέλα την οποία δώρισε ο ίδιος στη συλλογή μας και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Στέφανος Γουναρίδης (2020-21, 0 συμμετοχές)
Νούμερο: 1
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.