Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο12 (2019-20)


Η πανέμορφη μπλε εμφάνιση του Πανσερραϊκού της περιόδου 2019-20!

Η αναδιάρθωση των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στη Δ' Εθνική της σεζόν 2019-20.

Παρότι η ομάδα είχε την ατυχία να βρεθεί στα... αλώνια χωρίς να έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά, στο κομμάτι του ιματισμού είδαμε τα "λιοντάρια" να φοράνε τρεις πραγματικά όμορφες εμφανίσεις, με τη διοίκηση να συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Macron για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.


Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε παρουσιάσει την ερυθρόλευκη φανέλα η οποία χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ως "επετειακή" για τα 55 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ στο μέλλον θα αναφερθούμε και στην κόκκινη φανέλα.

Σήμερα όμως, σειρά έχει η μπλε εμφάνιση εκείνης της σεζόν. Μια πραγματικά όμορφη φανέλα η οποία κατά την προσωπική μας άποψη είναι από τις καλύτερες "τρίτες" εμφανίσεις που έχει φορέσει ποτέ ο Πανσερραϊκός.


Όπως και στις άλλες στολές της περιόδου 2019-20, έτσι και σε αυτήν κάνει την εμφάνισή του το ειδικό σήμα για τα 55 χρόνια του συλλόγου στο πίσω μέρος, ενώ το μπροστινό μέρος θυμίζει άλλες εποχές, μιας και απουσιάζει ο χορηγός, ενώ το έμβλημα έχει... oldschool στυλ.

Η φανέλα με το "12" στη πλάτη, φορεμένη από διάφορους παίκτες εκείνη την περίοδο, έφτασε στα χέρια μας από τον τότε αρχηγό των "λιονταριών", Δημήτρη Γκούρτσα, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς όχι μόνο για το συγκεκριμένο δώρο, αλλά και για τη συνολική του βοήθεια στην προσπάθειά μας και φυσικά για την προσφορά του στον Πανσερραϊκό μας!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2019-20
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 12
Κατηγορία: Δ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.