Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Μάκης Γιαννίκογλου (2022-23)


Η εμφάνιση του Μάκη Γιαννίκογλου, ενός από τους άτυχους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ της σεζόν 2022-23.

Μία από τις μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού το καλοκαίρι του 2022 που προκάλεσαν αίσθηση ήταν και η απόκτηση του γκολκίπερ Μάκη Γιαννίκογλου.

Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας είχε μέχρι τότε παρουσία σε μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ, ενώ πριν έρθει στις Σέρρες αγωνίζονταν στη Λιθουανία με τη φανέλα της Σούντουβα, εκεί όπου κατέγραψε εμφανίσεις ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Πήρε γάντια βασικού με το... καλημέρα στις Σέρρες, καταγράφοντας 15 συμμετοχές πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague 2, αλλά κάπου εκεί η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Ένας τραυματισμός στον ώμο στη διάρκεια μιας προπόνησης είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες και ουσιαστικά να μην επιστρέψει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Σε ένα από τα οκτώ ματς που κράτησε ανέπαφη την εστία του, στην εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, φόρεσε τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία! 


Πρόκειται για μια εμφάνιση που έφτασε στη συλλογή μας μέσω του γνωστού DJ Χάρη Δελή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, όπως φυσικά και τον Μάκη Γιαννίκογλου!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Μάκης Γιαννίκογλου (2022-23, 15 συμμετοχές)
Νούμερο: 1
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.