Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Μπαρκ Σεγκιρί (2009-10)


Η φανέλα που φόρεσε ο Μπαρκ Σεγκιρί κατά το σύντομο πέρασμά του από τις Σέρρες!

Μία από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού το καλοκαίρι του 2009 ήταν η απόκτηση του Μπαρκ Σεγκιρί.

Μετά τον υποβιβασμό τους από τη Superleague, τα "λιοντάρια" ήθελαν να επιστρέψουν άμεσα στη μεγάλη κατηγορία και ο Αλγερινός αμυντικός ήταν ένας παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις, αφού μετά από μία διετία στον Ηρακλή, έπαιξε για τρία χρόνια στο ΑΠΟΕΛ, κατακτώντας μάλιστα και δύο πρωταθλήματα Κύπρου!


Παρά το καλό βιογραφικό του όμως, ο Σεγκιρί δεν... έπιασε στις Σέρρες. Έχοντας καταγράψει μόλις επτά συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν, με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει μόνο ένα από τα ματς στα οποία ο ίδοιος αγωνίστηκε, ο γεννημένος στη Γαλλία αμυντικός αποχώρησε από την ομάδα, με τα ίχνη του να χάνονται τα επόμενα χρόνια.

Πιθανότατα ούτε ο ίδιος να φαντάζεται ότι σε μια συλλογή με φανέλες του Πανσερραϊκού θα υπάρχει ακόμα κρατημένη μία από τις εμφανίσεις που φόρεσε στις Σέρρες! Κι όμως, στο μικρό μας μουσείο φιλοξενούμε την κόκκινη φανέλα του με το "8" στην πλάτη από το σύντομο πέρασμά του από τον "λάκκο των λεόντων"!


Πρόκειται για μια φανέλα που φύλαξε για χρόνια ο πολύ καλός φίλος Νίκος Τσιούδας, γνωστός στην... πιάτσα και ως "Nikotsio" και την παραχώρησε στη συλλογή μας στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη της ιστορίας του Πανσερραϊκού!

Ευχαριστώ Νίκο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2009-10
Παίκτης: Μπαρκ Σεγκιρί (7 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 8
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.