Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Ζήσης Αρβανιτίδης (1999-00)


Μια πραγματικά υπέροχη φανέλα, αυτή του Ζήση Αρβανιτίδη από τη σεζόν 1999-00!

Για την συγκεκριμένη εμφάνιση του Πανσερραϊκού τα έχουμε πει και παλιότερα! Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες φανέλες που έχει φορέσει ποτέ η ομάδα και ίσως η πιο χαρακτηριστική! Ένα σχέδιο που θυμίζει... Μονακό και ένας χορηγός, το "Λαϊκό Λαχείο", σήμα κατατεθέν των late '90s!

Σε ότι αφορά τη συλλογή μας όμως, η φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που φορέθηκε από τον Ζήση Αρβανιτίδη, έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει όσο λίγοι το "Μουσείο του Πανσερραϊκού"!


Ο αμυντικός από τον Προβατά Σερρών ήρθε στον "λάκκο των λεόντων" το καλοκαίρι του 1996 και έπαιξε με τα ερυθρόλευκα για πέντε χρόνια σε επίπεδο Β' Εθνικής καταγράφοντας 87 συμμετοχές σε επίσημα ματς και σκοράροντας ένα γκολ.

Προσφέροντας πλέον στο σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή, ο Αρβανιτίδης είχε από καιρό παραχωρήσει μία από τις φανέλες του από την περίοδο 1996-97 στη συλλογή μας την οποία όμως δεν έχουμε παρουσιάσει ακόμα λόγω έλλειψης φωτογραφικού υλικού.


Πλέον όμως, μπορούμε να πούμε πως... ρεφάρουμε με την παρουσίαση της υπέροχης αυτής εμφάνισης από τη σεζόν 1999-00, περίοδο κατά την οποία ο εκπληκτικός τότε Πανσερραϊκός άγγιξε την άνοδο στην Α' Εθνική, αλλά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αιγάλεω.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1999-00
Παίκτης: Ζήσης Αρβανιτίδης (1996-01, 87 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 16
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Kappa
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.