Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Παναγιώτης Κατσίκας (2022-23)


Η εμφάνιση του MVP της σεζόν 2022-23 Παναγιώτη Κατσίκα!

Έτοιμος για την τρίτη του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων" και την πρώτη του με τον Πανσερραϊκό στη Superleague είναι ο Παναγιώτης Κατσίκας και όχι άδικα!

Έχοντας έρθει στις Σέρρες το καλοκαίρι του 2021, ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε ως δεύτερη επιλογή για τα γκολπόστ και τις δύο πρώτες του σεζόν στην ομάδα και τις ολοκλήρωσε αμφότερες ως βασικός και μάλιστα πρωταγωνιστής!


Την περίοδο 2021-22 έκανε καθοριστικές επεμβάσεις στη μάχη για την σωτηρία του Πανσερραϊκού, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν τόσο καλός που βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος γκολκίπερ στον πρώτο όμιλο της Superleague 2, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε και ως ο MVP των "λιονταριών" στη μεγάλη ψηφοφορία του Panserraikos Blog!

Και μπορεί εμείς να μην του δώσαμε κάποιο βραβείο, του υποσχόμαστε όμως ότι θα... φυλάμε καλά και την δεύτερη εμφάνισή του που προσέφερε στο μουσείο μας η οποία δεν είναι άλλη από την πράσινη φανέλα με το "13" στην πλάτη που φόρεσε κατά τη διάρκεια αυτής της αξέχαστης σεζόν.


Μάλιστα, η συγκεκριμένη φανέλα είναι αυτή που φόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της περιόδου, της εκτός έδρας ήττας με 3-0 από τη Νίκη Βόλου, με τον ίδιο τον νεαρό τερματοφύλακα να μας την παραχωρεί μετά το φινάλε του ματς!

"Κάτσι", ένα θερμό ευχαριστώ για την προσφορά σου στον Πανσερραϊκό και στη συλλογή μας! Τα καλύτερα έρχονται!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Παναγιώτης Κατσίκας (2021-23, 33 συμμετοχές)
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.