Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Τάσος Αυλωνίτης (2022-23)


Η εμφάνιση του σπουδαίου Τάσου Αυλωνίτη από τη σεζόν 2022-23!

Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη για τον Πανσερραϊκό, οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα... τραβηγμένο μεταγραφικό σενάριο με ελάχιστες πιθανότητες να επαληθευτεί.

Κι όμως, στα μέσα της σεζόν 2022-23 ο σπουδαίος αυτός αμυντικός ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και στους μήνες που ακολούθησαν υπήρξε ένας από τους συντελεστές για την επιστροφή των "λιονταριών" στα σαλόνια της Superleague!


Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας ήταν μία ακόμα επιτυχία στη μεγάλη καριέρα του σέντερ μπακ από τη Χαλκίδα. Βλέπετε, ερχόμενος στις Σέρρες ο Αυλωνίτης είχε ήδη τεράστιες παραστάσεις.

Πέρα από την παρουσία του στους δύο "αιωνίους", Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και στον ιστορικό Πανιώνιο, είχε σημαντική πορεία και εκτός συνόρων. Έπαιξε στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς, στην Σκωτία με τη Χαρτς, στην Ιταλία με τη φανέλα της Άσκολι, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού.


Έτσι, η φορεμένη εμφάνιση ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιριστή αποτελεί "κόσμημα" για τη συλλογή μας, ειδικά από τη στιγμή που την χάρισε ο ίδιος στο μικρό μας μουσείο!

Τάσο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο σου! Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Τάσος Αυλωνίτης (2022-23, 12 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 40
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.