Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Αντμίρ Μπαΐροβιτς (2022-23)


Μία φανέλα συλλεκτικής αξίας φορεμένη από τον Σουηδό φορ Αντμίρ Μπαΐροβιτς!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα ολόκληρα χρόνια περιμέναμε την επιστροφή του Πανσερραϊκού στη Superleague, οπότε το απόγευμα της 13ης Μαΐου 2023 έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας!

Μετά το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τα "λιοντάρια" εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και με το φινάλε του αγώνα στήθηκε ένα... πάρτι με τη συμμετοχή των παικτών και των φιλάθλων της ομάδας!


Κάπου εκεί, ανάμεσα στους χορούς και τα συνθήματα, είχαμε την τύχη να... αρπάξουμε τη φανέλα που πέταξε στην κερκίδα ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς! Μια φανέλα την οποία είχε φορέσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς και την οποία με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε πλέον στο μικρό μας μουσείο!

Όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια εμφάνιση με συλλεκτική αξία, από ένα ιστορικό παιχνίδι, αλλά και γιατί είναι φορεμένη από έναν ιδιαίτερα συμπαθή ποδοσφαιριστή, έναν Σουηδό με... μεσογειακό ταπεραμέντο που ήρθε στις Σέρρες στα μέσα της σεζόν, αλλά πρόλαβε να δεθεί με την ερυθρόλευκη κερκίδα και να σκοράρει τρία γκολ, σερβίροντας άλλα τόσα.


"Ζλάταν" σε ευχαριστούμε από καρδιάς για το δώρο σου και σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Αντμίρ Μπαΐροβιτς (2022-23, 17 συμμετοχές/3 γκολ)
Νούμερο: 95
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.