ΦΑΝΕΛΑ: Αλέξανδρος Κόντος (2010-11)


Η... σουπερλιγκάτη φανέλα του Αλέξανδρου Κόντου από τη σεζόν 2010-11!

Είχαμε παρουσιάσει και παλιότερα μία από τις εμφανίσεις του Αλέξανδρου Κόντου φορεμένη όμως στη δεύτερη κατηγορία και όχι σε επίπεδο Superleague όπως αυτή που έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε σήμερα.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα διαφορετικά σχέδια με τα οποία είχε εμφανιστεί ο Πανσερραϊκός στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2010-11 και συγκεκριμένα για την εναλλακτική βασική φανέλα η οποία έκανε την εμφάνισή της από ένα σημείο της σεζόν και έπειτα.


Η ολοκόκκινη φανέλα με τις λευκές λεπτομέρειες μόνο στις στάμπες του χορηγού, του αριθμού και του ονόματος του κάθε παίκτη φορέθηκε μεταξύ άλλων στις νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2010-11.

Ο Αλέξανδρος Κόντος, ο αριστεροπόδαρος Δραμινός εξτρέμ ο οποίος κατέγραψε μόλις δύο επίσημες συμμετοχές εκείνη την περίοδο, τη φόρεσε μόνο στο 2-1 κόντρα στους Ξανθιώτες, μιας και στο μόνο άλλο ματς που αγωνίστηκε, στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πανσερραϊκός φόρεσε την μπλε φανέλα.


Με την παρουσίαση της συγκεκριμένης εμφάνισης, έχουμε πλέον "κλείσει" από την σεζόν 2010-11, αφού πριν τη φανέλα του παρόντος άρθρου είχαμε δείξει την αρχική κόκκινη εμφάνιση, καθώς και τη λευκή και τη μπλε που επίσης είχαν φορεθεί στην τελευταία παρουσία του Πανσερραϊκού στη Superleague επί ημερών Πέτρου Θεοδωρίδη.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Αλέξανδρος Κόντος (2009-13, 70 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 19
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...