ΦΑΝΕΛΑ: Μάικλ Ολαϊτάν (2020-21)


Η φανέλα του Νιγηριανού Μάικλ Ολαϊτάν από τη σεζόν 2020-21!

Η περίοδος 2019-20 βρήκε τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται, λόγω της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, στη Δ' Εθνική, έχοντας όμως ένα ρόστερ... πολυτελείας για τη συγκεκριμένη κατηγορία!

Μεταξύ άλλων, στα "λιοντάρια" έπαιξαν εκείνη τη περίοδο ορισμένα μεγάλα ονόματα όπως οι... δικοί μας Γεωργιάδης, Γκούρτσας, αλλά και παίκτες όπως ο Όμο, ο Καλί και φυσικά ο Μάικλ Ολαϊτάν!


Ο Νιγηριανός φορ που κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας συμμετοχές ακόμα και σε επίπεδο Champions League, ήρθε στις Σέρρες, αλλά χρειάστηκε να περιμένει αρκετό καιρό για να κάνει το ντεμπούτο του, το οποίο καθυστέρησε για γραφειοκρατικούς λόγους.

Παρέμεινε στους ερυθρόλευκους και την επόμενη σεζόν, παίζοντας με τον Πανσερραϊκό και στη Football League, φορώντας τη φανέλα που σας παρουσιάζουμε σήμερα!


Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας. Ήταν ένα σχέδιο φτιαγμένο αποκλειστικά για τον Πανσερραϊκό από την Macron, το οποίο φορέθηκε και την περίοδο 2021-22 στη Superleague 2!

Τη φανέλα με το "99" στην πλάτη δώρισε στο μουσείο μας ο άλλοτε αρχηγός των "λιονταριών" και νυν προπονητής του Πανσερραϊκού Κ15 Άγγελος Κούτλας τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Μάικλ Ολαϊτάν (2019-21, 12 συμμετοχές/4 γκολ)
Νούμερο: 99
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.


Διαβάστε ακόμα...