ΦΑΝΕΛΑ: Νίκος Αγγελούδης (2015-16)

Ακόμα μία εμφάνιση από την περίοδο 2015-16 φορεμένη από τον φορ Νίκο Αγγελούδη!

Μετά την άνοδο από την Γ' Εθνική το 2015 στο ρόστερ του Πανσερραϊκού έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις. Μεταξύ άλλων, παρελθόν αποτέλεσαν τα... πρώτα βιολιά της γραμμής κρούσης των "λιονταριών", ο Σάκης Γκόγκας και ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Για να καλυφθεί το κενό στην επίθεση αποκτήθηκαν ο Εμίλιο Φουρτάδο, καθώς και ο Νίκος Αγγελούδης. Ο τελευταίος, παρότι ξεκίνησε καλά τη σεζόν, σκοράροντας στο πρώτο ματς που πήρε φανέλα βασικού, εν συνεχεία έμεινε στη σκιά του φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι ο οποίος ήταν πραγματικά ασταμάτητος.

Σε ότι αφορά τον επιθετικό από τη Θεσσαλονίκη, σκόραρε όπως αναφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα μας με κοντινό πλασέ στο 84', ενώ στα συνολικά 13 ματς που αγωνίστηκε έδωσε και μία ασίστ.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Αρκετά χρόνια αργότερα, είχαμε τη τύχη να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε μέσω δημοπρασίας στο Charity Idols τη φανέλα που φόρεσε όταν πέτυχε το μοναδικό του γκολ στις Σέρρες. Ο λόγος φυσικά για την κόκκινη εμφάνιση εκείνης της σεζόν η οποία ήταν σχεδιασμένη από την γερμανική εταιρεία ιματισμού Saller.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Νίκος Αγγελούδης (2015-16, 13 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...