Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γεωργιάδης (2020-21)

Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις που φόρεσε ο σπουδαίος Γιώργος Γεωργιάδης ως παίκτης του Πανσερραϊκού!

Έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στα "λιοντάρια" για έξι χρόνια, από το 2005 έως το 2011, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του το 2019 προκειμένου να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην αναγέννηση του Πανσερραϊκού που βρίσκονταν τότε στα... χωράφια της Δ' Εθνικής.

Όντας πλέον 31 ετών, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν πιο ώριμος από ποτέ και είχε πια ένα γεμάτο βιογραφικό. Μετά τις δύο ανόδους στην Α' Εθνική με την ομάδα μας (2008 και 2010) και τις ισάριθμες συμμετοχές του στην πρώτη κατηγορία, είχε καταγράψει μία τετραετία στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έπαιξε στη Βέροια, στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού και του Ερμή Αραδίππου, γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Δόξας Δράμας και ακολούθως δοκίμασε νέες περιπέτειες παίζοντας στην Κέσλα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και στην τούρκικη Ελάζιγκσπορ!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Βέβαια, παρά το μεγάλο του αυτό ταξίδι στις ευρωπαϊκές λίγκες, την κορυφαία στιγμή της καριέρας του την έζησε όταν βρίσκονταν ακόμα στις Σέρρες και συγκεκριμένα κατά την περίοδο 2010-11. Τότε ήταν που κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας παίζοντας στα φιλικά ματς κόντρα σε Αυστρία και Καναδά! Ήταν ο πρώτος παίκτης του Πανσερραϊκού που χρίστηκε διεθνής μετά από 20 χρόνια και παραμένει ο τελευταίος μέχρι και σήμερα που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα!

Στο δεύτερο πέρασμά του από τον "λάκκο των λεόντων" κέρδισε ακόμα δύο ανόδους οι οποίες όμως δεν πανηγυρίστηκαν μιας και συνέπεσαν με τα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού, αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα βρέθηκε από τη Δ' Εθνική στην, έστω και διευρυμένη, Superleague 2 στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στην τελευταία του σεζόν στον Πανσερραϊκό φόρεσε την πορτοκαλί φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία. Είναι η τέταρτη εμφάνιση του Γιώργου Γεωργιάδη που σας παρουσιάζουμε και σίγουρα η πιο ιδιαίτερη. Και αυτό γιατί τα "λιοντάρια" χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους πορτοκαλί φανέλα που θυμίζει... Εθνική Ολλανδίας η οποία χρησιμοποιήθηκε σαν τρίτη στολή κατά την περίοδο 2020-21.

Εκτός αυτού, ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας μας με το "87" στην πλάτη, ενώ κατά το παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει στις Σέρρες αρχικά το "45" και στη συνέχεια το "23" και το "7"!

Η συγκεκριμένη φανέλα αποκτά μεγαλύτερη αξία για το "Μουσείο του Πανσερραϊκού" από τη στιγμή που αποτελεί δώρο του ίδιου του διεθνούς παίκτη στη συλλογή μας! Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Γιώργος Γεωργιάδης (2005-11 & 2019-21, 176 συμμετοχές, 34 γκολ)
Νούμερο: 87
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι


Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.